اعمال قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (۱ مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟ انتشار فایل کتاب‌های درس دانش آموزان مدارس از امروز (یکم مرداد ۱۴۰۳) یک میلیون تومان متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان کشوری واریز می‌شود، اما برای بازنشستگان تامین اجتماعی، نه (یکم مرداد ۱۴۰۳) چند راهکار مناسب برای تحمل راحت گرمای شدید این روز‌ها تصادف دو خودرو سنگین در بزرگراه مشهد _ باغچه یک کشته برجای گذاشت (یکم مرداد ۱۴۰۳) تب، سردرد و بدن درد مهمترین علائم بیماری تب دنگی است چه عواملی زمینه‌ساز انسداد سینوس‌ها و ایجاد بیماری سینوزیت می‌شوند؟ فعالیت ۹۵ خانه نگهداری از فرزندان بی‌سرپرست در خراسان رضوی افزایش ۱۹ درصدی بارندگی‌ها در کشور نسبت به سال آبی گذشته اعترافات قاتل سنگدل به قتل نگهبان گاراژ با ضربات سنگ دستگیری فالگیر شیطان‌صفت به جرم آزار و اذیت زن جوان دستگیری متهم به قتل مسلحانه مدیرعامل شرکت ساختمانی در سهروردی پنج کشته و سه مصدوم بر اثر حادثه رانندگی در لرستان+تصویر (۳۱ تیر ۱۴۰۳) قاپ‌زن‌های حرفه‌ای با شلیک پلیس تسلیم شدند دستگیری دو قاچاقچی حرفه‌ای| قاچاق موادمخدر با تاکسی جنایت خونین مرد خشمگین بر سر گرفتن حضانت فرزند
سرخط خبرها

علت و علائم آلرژی به گوشت قرمز

  • کد خبر: ۹۳۷۱۹
  • ۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۷
علت و علائم آلرژی به گوشت قرمز
آلرژی به پروتئین موجود در گوشت قرمز وقتی به وجود می‌آید که سیستم ایمنی، پروتئین گوشت قرمز را با عناصر مخرب اشتباه بگیرد و آن را به عنوان چنین عنصری شناسایی کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آلرژی غذایی بیشتر به تخم مرغ، گندم، سویا، مغز‌های خام، شیر و ماهی به وجود می‌آید، اما می‌تواند نسبت به هر ماده دیگری، از جمله گوشت قرمز، هم شکل بگیرد.

علت آلرژی به پروتئین گوشت قرمز

آلرژی به پروتئین موجود در گوشت قرمز وقتی به وجود می‌آید که سیستم ایمنی، پروتئین گوشت قرمز را با عناصر مخرب اشتباه بگیرد و آن را به عنوان چنین عنصری شناسایی کند. در ادامه نوعی آنتی بادی به نام ایمونوگلوبولین E یا IgE در واکنش به این پروتئین به وجود می‌آید که به همین پروتئین اختصاص پیدا می‌کند. در نتیجه وقتی که فرد دوباره گوشت قرمز می‌خورد، IgE نسبت به پروتئین آن واکنش نشان می‌دهد و عناصر شیمیایی خاصی را در این واکنش آزاد می‌سازد که درنهایت علائم ناشی از واکنش آلرژیک را به وجود می‌آورند.

علائم آلرژی به پروتئین گوشت قرمز

علائم آلرژی به پروتئین گوشت قرمز معمولا با گذشت چند دقیقه تا یک ساعت از مصرف گوشت قرمز یا ماده غذایی حاوی آن نمایان می‌شوند. کهیر، شایع‌ترین علامت آلرژی به پروتئین گوشت قرمز است، اما علائم پوستی ناشی از این آلرژی می‌توانند خفیف‌تر باشند و به صورت بثورات پوستی در اطراف دهان یا صورت نمایان شوند. علائم این آلرژی در دستگاه گوارش نیز معمولا شامل حالت‌هایی مانند تهوع و استفراغ هستند. البته در موارد مواجهه با واکنش آلرژیک شدید، فرد با تنگی نفس، سرفه و تغییر صدا مواجه می‌شود. به گفته متخصصان، افرادی که ساعت‌ها پس از مصرف گوشت قرمز با علائم آلرژیک مواجه می‌شوند، معمولا به کربوهیدرات موجود در گوشت قرمز آلرژی دارند، نه به پروتئین آن.

تشخیص آلرژی به پروتئین گوشت قرمز

تشخیص آلرژی به پروتئین گوشت قرمز معمولا بر اساس سابقه بالینی فرد یا بررسی زنجیره حوادثی که به برانگیختگی واکنش آلرژیک منجر شده است، انجام می‌شود. این آلرژی را می‌توان با آزمایش خون یا آزمایش پوستی رایج تأیید کرد. در آزمایش خون، سطح IgE نسبت به پروتئین گوشت قرمز بررسی می‌شود تا وضعیت آنتی بادی‌های آلرژیک در بدن مشخص شود. در تست پوستی رایج هم سطح پوست را می‌خراشند و مقدار کمی از آلرژی مورد نظر را روی آن قرار می‌دهند تا واکنش احتمالی را ارزیابی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->